A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Увага! Перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання

Увага! Перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання

     Згідно з пунктом 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.84 № 470 щорічно з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті Фастівської міської ради.

08:57 01.12.2016

Водогін в районі залізниці смт. Машівка

Водогін в районі залізниці смт. Машівка

Система водопостачання та водовідведення на території смт. Машівка перебуває на балансі КП ПОР «Полтававодоканал». Вона включає: мережу водопостачання довжиною 18600 метрів, каналізаційну мережу довжиною 6200 метрів, 6 артсвердловин, 5 водонапірних веж, каналізаційну насосну станцію, очисні споруди потужністю 700 кубічних метрів за добу. Проте існуюча система мереж водопостачання не з’єднана в єдину мережу, що не дозволяє в результаті виходу зі строю однієї або декількох артсвердловин забезпечувати питною водою населення селища з інших свердловин. Крім того головною проблемою є те, що частина населення смт. Машівка до цього часу використовує воду із шахтних колодязів, яка не відповідає санітарним нормам (вміст нітратів, згідно лабораторних досліджень, перевищує допустиму норму більше, ніж у 10 разів: при нормі не більше 45мгл її вміст становить від 438,2 до 496,11 мгл). Вміст фтору у воді, яку споживають жителі селища із джерел централізованого водопостачання, перевищує норму майже у 2 рази (при нормі 1,5 мгл її вміст становить від 2,67 до 2,73 мгл). Вода з допустимою нормою фтору знаходиться у свердловині, що розташована на межами населеного пункту. різна потужність артсвердловин, в частині водогонів низький тиск води, що не дозволяє надавати якісні послуги з водозабезпечення населенню.

15:36 17.11.2016

Розпочато роботу сайту

Розпочато роботу сайту

Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. на сайті буде розміщуватись офіційна інформація.

10:25 09.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь