A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Хімічні загрози: правила поведінки при надзвичайних ситуаціях

З початком повномасштабної війни проти України стрімко зросла кількість та частота виникнення надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами, зробивши ризики викидів цих речовин ще більш ймовірними та менш передбачуваними. Обстріли чи ракетні удари поблизу промислових, ядерних та хімічних об’єктів по всій країні підвищують загрозу життю та здоров’ю людей, а також завдають довготривалої шкоди довкіллю.

11:14 16.02.2024

Аміак. Правила поведінки у надзвичайних ситуаціях

Аміак – це одна з найуживаніших речовин сучасної хімічної промисловості, зокрема, його використовують у виробництві добрив та на тих підприємствах, де є потреба зберігати значну кількість харчових продуктів охолодженими чи замороженими. У разі витоку він становить значну небезпеку для здоров’я та життя людини.

11:11 16.02.2024

Висновок з оцінки впливу на довкілля

Висновок з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Нове будівництво промислового газопроводу-лупінгу Розумівська УКПГ-Машівська УКПГ (за межами населених пунктів на території адміністративного підпорядкування Машівської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області). Продовження видобування вуглеводнів та спорудження (буріння) свердловин Машівського родовища згідно зі спеціальним дозволом на користування надрами № 1980 від 10.09.1999 року. Підключення свердловин до установок підготовки вуглеводневої сировини»

14:25 12.02.2024

Повідомлення про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування», один з об’єктів якої – свердловина №129 Машівського ГКР знаходиться за адресою: Полтавська обл., Полтавський р-н, Машівська селищна територіальна громада, повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

15:58 09.02.2024

Профілактика грипу та ГРВІ

Профілактиці грипу та ГРВІ в усіх країнах світу приділяють величезну увагу. Це обумовлено тим, що ці хвороби - лідери серед усіх інфекційних захворювань. Так, на частку грипу та ГРВІ в Україні припадають не менше 90% випадків усіх інфекційних захворювань.

14:41 08.02.2024

Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей

У сучасних умовах ветерани, ветеранки та члени їх сімей стикаються з основною проблемою – самозабезпечення родини шляхом пошуку нового місця зайнятості, відновлення бізнесу або започаткування власної справи. Саме тому виникає потреба у перекваліфікації та підвищені кваліфікації цієї категорії осіб, реінтеграції суспільно-економічного середовища громад, у яких вони проживають.

14:24 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь