A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Оголошення про збір пропозицій для придбання житла для дітей-сиріт та осіб з їх числа

Оголошення про збір пропозицій для придбання житла для дітей-сиріт та осіб з їх числа

            Постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 року № 877 затверджено Порядок та умови надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа. Відповідно до цього Порядку Машівська селищна рада має можливість вирішити питання придбання житла для дітей-сиріт, осіб з їх числа, що перебувають в селищній раді на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

15:00 07.09.2018

Нова комунальна техніка для Машівки.

Нова комунальна техніка для Машівки.

     В рамках проекту про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проекту у сфері поводження з твердим побутовими відходами, Машівська селищна рада, у тісному співробітництві з Полтавською обласною радою, придбала та передала на баланс Машівського ЖКГ новий сміттєвоз ВЛІВ МЕДІУМ на шасі МАЗ-5340С2 з додатковим обладнанням (відвал) та 50 термооцинкованих контейнерів призначених для збору твердих і рідких комунальних і промислових відходів, що виготовлені з міцного металу з ребрами жорсткості і кришкою, що герметично закривається.

13:33 26.10.2017

День селища

День селища

21 вересня день визволення Машівки від німецьких окупантів, цю пам'ятну дату традиційно вважають днем Машівки. для зручності мешканців районного центру та гостей, всі урочисті заходи було перенесено на п'ятницю 22-го вересня.

11:49 25.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь