Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

ГС Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України оголошує конкурс

ГС Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України оголошує конкурс

ГС Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України оголошує конкурс на участь у онлайн-тренінгах для мешканців сільської місцевості, працівників птахівницьких ММСП, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва (індики, гуси, качки), які прагнуть підвищити рівень знань з бізнес-планування: від розробки ідей до впровадження нових технологій утримання та годівлі свійської птиці. Тренінги проводяться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.

09:02 25.02.2021

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ ВНАСЛІДОК ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ ВНАСЛІДОК ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ

З метою запобігання виникнення нещасних випадків, надзвичайних ситуацій, загибелі бджолосімей при застосуванні пестицидів інформуємо населення, сільськогосподарських виробників, якими нормативними документами необхідно користуватись, та як діяти в випадку загибелі бджіл.

10:18 19.02.2021

Як створити сімейне фермерське господарство та які переваги його створення

Як створити сімейне фермерське господарство та які переваги його створення

Україна здавна славиться в усьому світі як аграрна держава. Фермерська діяльність протягом десятиліть відіграє визначальну роль у збереженні та розвитку української економіки. Задля сприяння розвитку аграрного сектору держава створила комфортні умови для діяльності фермерських господарств.

08:56 19.02.2021

До уваги мешканців  Машівської територіальної громади!

До уваги мешканців Машівської територіальної громади!

З 1 січня 2021 року  заяви з необхідними документами для надання усіх видів державних соціальних гарантій приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних державних адміністрацій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

16:00 18.02.2021

До уваги осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи!

До уваги осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи!

З метою реалізації права на медичне забезпечення громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, Виконавчим комітетом Машівської селищної ради  укладено договір з аптечною мережею ТОВ «СВ Медікал» для забезпечення вказаної категорії осіб безоплатними ліками за пільговими рецептами лікарів та договір з Комунальним підприємством «Полтавський обласний центр стоматології-стоматологічна клінічна поліклініка» Полтавської обласної ради  для забезпечення послуги з зубного протезування.

15:58 18.02.2021

Жінці допомогли успадкувати родинний будинок у селі

Жінці допомогли успадкувати родинний будинок у селі

У зв`язку з похилим віком матері та незадовільним станом її здоров`я, ще у 2017 року жінка була вимушена переїхати до неї, і з того часу вони проживали разом, вели спільне господарство. Вона опікувалась та доглядала за мамою.

08:09 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь