Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

14:26 20.12.2023

Реєстрація РРО/ПРРО в контролюючих органах

Реєстрація РРО/ПРРО в контролюючих органах

Суб’єкти господарювання, на яких поширюється дія Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», для здійснення розрахункових операцій в готівковій та/або безготівковій формі зобов’язані зареєструвати РРО або ПРРО в контролюючих органах. 

08:53 20.12.2023

Робоча зустріч з головою Полтавської обласної ради

Робоча зустріч з головою Полтавської обласної ради

Сьогодні, 15 грудня голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький здійснив робочу поїздку до Машівської селищної територіальної громади. В ході зустрічі, селищний голова Сергій СИДОРЕНКО детально розповів про життя громади та актуальні питання соціально-економічного розвитку, які потребують першочергового вирішення. Зокрема, велику увагу приділили одному із пріоритетних напрямків роботи - відновленню доріг на території громади.

10:39 15.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні 14 грудня, у селищі Машівка, представники громади вшанували пам’ять тих, кого торкнув біль Чорнобильської трагедії. Гості заходу поклали квіти до пам’ятника та вшанували полеглих рятувальників і жертв трагедії хвилиною мовчання.

10:19 14.12.2023

Семінар для  практичних психологів

Семінар для практичних психологів

07.12.2023р. фахівцями Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Машівської селищної ради проведено семінар для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Машівської громади.

09:43 11.12.2023

«16 днів проти насильства» у Машівському секроті пробації.

«16 днів проти насильства» у Машівському секроті пробації.

Щорічно, з 25 листопада до 10 грудня включно, в Україні проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Тисячі громадян, державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети – підвищити розуміння та обізнаність співвітчизників про всі форми насильства.

10:35 07.12.2023

З Днем місцевого самоврядування

З Днем місцевого самоврядування

Щиро вітаємо із професійним святом усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням! Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна, поруч з економічними реформами, потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.

07:59 07.12.2023

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ВИЗНАННЯ СПАДЩИНИ ВІДУМЕРЛОЮ

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ВИЗНАННЯ СПАДЩИНИ ВІДУМЕРЛОЮ

У порядку, передбаченому законодавством України, Машівська селищна рада Полтавського району Полтавської області повідомляє, що до Машівського районного суду Полтавської області готуються документи та будуть подані заяви про визнання спадщини (в тому числі земельних ділянок) відумерлою, після смерті:

09:45 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь