A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 07:59
Кількість переглядів: 56

Щиро вітаємо із професійним святом усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням! Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна, поруч з економічними реформами, потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.

З нагоди свята висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові громади.

Від усього серця бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, миру, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків.

Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади.

Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот. Бажаємо наснаги, сил, здоров’я та нових ідей на благо громади та усієї Держави!

З повагою, селищний голова Сергій СИДОРЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь