Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

«16 днів проти насильства» у Машівському секроті пробації.

Дата: 07.12.2023 10:35
Кількість переглядів: 116

Щорічно, з 25 листопада до 10 грудня включно, в Україні проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Тисячі громадян, державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети – підвищити розуміння та обізнаність співвітчизників про всі форми насильства.

З метою виховання у неповнолітнього суб'єкта пробації, який перебуває на обліку Машівського сектору людяності, відповідальності, поваги до гідності іншої людини; формування здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності учня про ВІЛ/СНІД, його профілактики та толерантного ставлення до ВІЛ – інфікованих, у рамках Всеукраїнської акції «16 днів без насильства» спільно з начальником Служби у справах дітей виконавчого комітету Машівської селищної ради та начальником Машівського бюро безоплатної правової допомоги проведено годину спілкування - «Що таке насилля? Його форми. Як себе захистити?», «СНІД – загроза людства!», «Усвідомлення проблеми як інструмент у боротьбі з хворобою», «Насильству – СТОП!».

Автор: Світлана Гаврюшенко, начальник Полтавського РС №5

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь