Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Ремонт доріг.

Ремонт доріг.

   Після осінньо-зимового періоду у Машівці розпочалися ремонтні роботи на дорогах. У першу чергу будуть ремонтуватися найбільш проблемні ділянки. Однією з таких є частина дороги біля залізничного переїзду по вулиці Незалежності, де сьогодні розпочалися роботи по ремонту дорожнього покриття. Під спекотними променями майже літнього сонця працюють люди і сучасна техніка. Ями, що після весняно-зимового періоду множилися як гриби після дощу, зникають під шаром нового асфальту і вже до вечора 31-го травня тут буде відновлено повноцінний рух транспорту.

13:56 31.05.2017

Полігону твердих побутових відходів - бути!

Полігону твердих побутових відходів - бути!

   24.05.2017 року в Полтавській обласній державної адміністрації, за участю Машівського селищного голови Кравченка М.І., згідно меморандуму про співробітництво територіальних громад, з реалізації субрегіональної стратегії поводження з відходами для Полтавської області, метою якого є вирішення завдань екологічної безпеки та забезпечення здоров'я мешканців територій, підтримка реалізації чинного законодавства України по захороненню та сортуванню відходів на субрегіональному рівні, впровадження економічно ефективної системи, що забезпечує стійкий цикл управління відходами, від збору до утилізації та захоронення, відбулося  підписання спільного розпорядження про затвердження складу комісії з підготовки договору про співробітництво територіальних громад Полтавської, Карлівської, Новосанжарської, Машівської, Чутівської, Диканської та Решетилівської міських, селищних рад у сфері поводження з твердими побутовими відходами.  

13:09 24.05.2017

Безоплатна правова допомога

Безоплатна правова допомога

03 січня 2017 року Петро Порошенко підписав Закон України «Про Вищу раду правосуддя», як повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України. Цим документом, зокрема, внесені зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Сьогодні, 04 січня, «Голос України» опублікував Закон України «Про Вищу раду правосуддя», отже зазначені зміни набрали чинності - 5 січня 2017 року.

11:01 06.01.2017

Увага! Перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання

Увага! Перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання

     Згідно з пунктом 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.84 № 470 щорічно з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті Фастівської міської ради.

08:57 01.12.2016

Водогін в районі залізниці смт. Машівка

Водогін в районі залізниці смт. Машівка

Система водопостачання та водовідведення на території смт. Машівка перебуває на балансі КП ПОР «Полтававодоканал». Вона включає: мережу водопостачання довжиною 18600 метрів, каналізаційну мережу довжиною 6200 метрів, 6 артсвердловин, 5 водонапірних веж, каналізаційну насосну станцію, очисні споруди потужністю 700 кубічних метрів за добу. Проте існуюча система мереж водопостачання не з’єднана в єдину мережу, що не дозволяє в результаті виходу зі строю однієї або декількох артсвердловин забезпечувати питною водою населення селища з інших свердловин. Крім того головною проблемою є те, що частина населення смт. Машівка до цього часу використовує воду із шахтних колодязів, яка не відповідає санітарним нормам (вміст нітратів, згідно лабораторних досліджень, перевищує допустиму норму більше, ніж у 10 разів: при нормі не більше 45мгл її вміст становить від 438,2 до 496,11 мгл). Вміст фтору у воді, яку споживають жителі селища із джерел централізованого водопостачання, перевищує норму майже у 2 рази (при нормі 1,5 мгл її вміст становить від 2,67 до 2,73 мгл). Вода з допустимою нормою фтору знаходиться у свердловині, що розташована на межами населеного пункту. різна потужність артсвердловин, в частині водогонів низький тиск води, що не дозволяє надавати якісні послуги з водозабезпечення населенню.

15:36 17.11.2016

Розпочато роботу сайту

Розпочато роботу сайту

Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. на сайті буде розміщуватись офіційна інформація.

10:25 09.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь