Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Конференція педагогічних працівників

Дата: 30.08.2024 14:48
Кількість переглядів: 59

Старт новому 2024-2025 навчальному року в Машівській громаді дала традиційна серпнева конференція педагогічних працівників, яка відбулась сьогодні, 30 серпня у приміщенні Машівської селищної ради. Цьогоріч вона мала назву «Відповідаємо на виклики разом!».

Захід розпочався хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам’ять Героїв, які віддали своє життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, та усіх загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України.

Із вітальним словом до учасників конференції звернувся селищний голова Сергій СИДОРЕНКО, який наголосив на вагомій ролі вчителя у розвитку української освіти. Також він зауважив, що у цьому навчальному році, як і в минулому, головна увага має бути зосереджена на питанні безпеки учнів та всіх учасників навчального процесу.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія МИРОШНИЧЕНКО, у своїй доповіді перед освітянами та гостями конференції,  детально окреслила стан готовності закладів освіти до нового 2024-2025 навчального року. Особливу увагу звернула на освітні новації в умовах сьогодення, цифровізацію освітньої галузі та забезпечення якості надання освітніх послуг у закладах загальної середньої освіти, продовження процесів реформування дитячого харчування, психологічну підтримку учасників освітнього процесу, а також створення освітніх осередків з питань мотивації учнів  і розвитку патріотичного виховання та окреслила пріоритетні напрямки розвитку закладів освіти на новий 2024-2025 навчальний рік.

Конференція стала важливою платформою для підбивання підсумків навчального року, що завершився, для обговорення досягнень та викликів, з якими зіткнулися заклади освіти. Також значну увагу було приділено плануванню на майбутнє: окреслили ключові завдання та пріоритети на 2024-2025 навчальний рік.

Серед них: організація освітнього процесу в умовах очної/дистанційної/змішаної форм навчання; підвищення результатів навчання учнів засобами компетентнісно орієнтованого підходу до навчання на засадах індивідуального й диференційного підходів; посилення національно-патріотичного виховання, формування громадської позиції; посилення заходів безпеки життєдіяльності, зокрема просвіта щодо цивільного захисту; психологічний супровід освітнього процесу в умовах воєнного й післявоєнного часу.

Присутні висловили подяку усім освітянам, які роблять важливу і необхідну роботу у надскладних умовах – тримають освітній фронт.

Вітаємо всіх із початком навчального року. Бажаємо всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих здобутків, злагоди у сім’ях та колективах.

Миру усім нам та Перемоги!

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь