Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями

Дата: 05.08.2024 08:40
Кількість переглядів: 76

В умовах воєнного стану, відповідно до «Порядку заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях», рішення Ради оборони Полтавської області від 13 грудня 2022 № 32, затвердженого розпорядженням начальника Полтавської обласної військової адміністрації від 14.02.2022 № 437 та з метою забезпечення громадської безпеки та правопорядку на території Полтавської області в умовах дії воєнного стану, суб’єктам господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері реалізації алкогольних напоїв заборонено продаж таких напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України та працівникам правоохоронних органів, що одягнені у формений одяг.

Виконавчий комітет Машівської селищної ради наголошує: продавати алкогольні напої у період запровадження воєнного стану у закладах торгівлі й громадського харчування дозволяється ВИКЛЮЧНО цивільному населенню з 8.00 до 22.00. Продаж алкоголю в магазинах, торгових точках, закладах громадського харчування людям у військовій формі – заборонено!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь