Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Громадські слухання

Дата: 13.06.2024 08:40
Кількість переглядів: 104

Оголощення про проведення громадських слухань з обговорення проєкту рішення про перепрофілювання (зміну типу), найменування Дмитрівського ліцею Машівської селищної ради Полтавської області.

Відповідно до Рішення Машівської селищної ради від 08.08.2023 р. № 4/30-VIII «Про ініціацію проведення громадського обговорення проекту рішення про реорганізацію Закладу загальної середньої освіти Дмитрівський ліцей Машівської селищної ради » та Розпорядження Голови Машівської селищної ради від 12 червня 2024 № 101 «Про проведення громадських слухань» будуть проведені громадські обговорення (слухання) проєкту рішення про про перепрофілювання (зміну типу), найменування Дмитрівського ліцею Машівської селищної ради Полтавської області.

Даний проєкт буде винесений для схвалення на засіданні сесії ради.

З проєктом рішення можна ознайомитись в адміністративному будинку Машівської селищної ради Полтавської області за адресою: 39400, Полтавська обл., Полтавський р-н, с-ще Машівка, вул.Незалежності, буд.113, тел.(05364) 9-10-07 або на офіційниому веб-сайт Машівської селищної ради: https://mashivka-rada.gov.ua. Контактна особа – начальник відділу освіти, молоді та спорту Машівської селищної ради Мирошниченко Наталія Вікторівна.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі в період з 13.06.2024 року по 24.06.2024 року за адресою: Полтавська область, Полтавський район, селище Машівка, вул.Незалежності, 113 (адміністративний будинок селищної ради), які будуть проаналізовані та опрацьовані, узагальнені для наступного оприлюднення результатів громадського обговорення.

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадські слухання відбудуться 28 червня 2024 року о 12:00 годині у приміщенні ЗЗСО Дмитрівський ліцей за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Дмитрівка вул. Шевченка, 31.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь