A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 19.04.2024 11:45
Кількість переглядів: 35

Оприлюднення проекту регуляторного акту рішення сесії Машівської селищної ради Полтавського району Полтавської області «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Машівської селищної територіальної громади»

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою  одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект регуляторного акту рішення сесії Машівської селищної ради Полтавського району Полтавської області  «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Машівської селищної територіальної громади».

Регуляторний акт також визначає Порядок визначення площі місця розташування рекламного засобу та розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Машівської територіальної громади.

Проект даного рішення розроблено відповідно до «Типових правил розміщення зовнішньої реклами» затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003 р. № 2067 на виконання Закону України «Про рекламу».

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Машівської селищної ради – http://mashivka-rada.gov.ua, розділі «Проекти регуляторних актів», або  у приміщенні Машівської селищної ради.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу, у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, з дня оприлюднення на адресу: 39400  вулиця Незалежності, 113, смт. Машівка Полтавської області, Машівська селищна рада, Полтавського району Полтавської області, e-mail: info@mashotg.gov.ua .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь