A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування

Дата: 15.04.2024 13:16
Кількість переглядів: 28

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документаціїВнесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка,  Латишівка, Сухоносівка Машівської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області”.

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: “Внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Машівської селищної територіальної громади Полтавського району Полтавської області”.

Стислий виклад змісту:

Проєкт містобудівної документації складається з пояснювальної записки; графічних матеріалів; Звіту про СЕО (розділ “Охорона навколишнього природного середовища”); ІТЗ ЦЗ (ЦО).

Містобудівна документація визначає умови та обмеження, режими використання території у межах певних зон. У проєкті визначені: природно-рекреаційні ресурси розвитку функціональних зон населених пунктів та їх використання; заходи щодо розвитку туристичного потенціалу населених пунктів та відповідної інфраструктури; структура об’єктів соціального призначення; необхідне будівництво закладів обслуговування та об’єктів рекреації; функціонально-планувальна організація територій; демографічний розвиток населених пунктів; обсяги та розміщення житлового будівництва; розвиток вуличної мережі та мереж інженерної інфраструктури; заходи з охорони навколишнього природного середовища тощо.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Машівська селищна рада Полтавської області, 39400, Полтавська обл., Полтавський р-н, с-ще Машівка, вул.Незалежності, буд.113, тел.: (05364) 9-10-07, e-mail: info@mashotg.gov.ua, сайт https://mashivka-rada.gov.ua

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

дата розміщення ПДД та звіту про СЕО на офіційному веб-сайті Машівської селищної ради (https://mashivka-rada.gov.ua) 15.04.2024р., строк громадського обговорення - з 15.04.2024р. по 15.05.2024р.;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

надання письмових зауважень та пропозицій до відділу комунального майна, містобудування, архітектури та земельних ресурсів Машівської селищної ради Полтавської області, 39400, Полтавська обл., Полтавський р-н, с-ще Машівка, вул. Незалежності, буд.93, тел.(05364) 9-10-07, e-mail: arhitektor@mashotg.gov.ua, сайт https://mashivka-rada.gov.ua

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): 30.04.2024р.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: відділ комунального майна, містобудування, архітектури та земельних ресурсів Машівської селищної ради Полтавської області, 39400, Полтавська обл., Полтавський р-н, с-ще Машівка, вул. Незалежності, буд.93, тел.(05364) 9-10-07, e-mail: arhitektor@mashotg.gov.ua, сайт https://mashivka-rada.gov.ua. Контактна особа – головний спеціаліст відділу комунального майна, містобудування, архітектури та земельних ресурсів Машівської селищної ради Тимченко Анастасія Вікторівна.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій:

відділ комунального майна, містобудування, архітектури та земельних ресурсів Машівської селищної ради Полтавської області, 39400, Полтавська обл., Полтавський р-н, с-ще Машівка, вул. Незалежності, буд.93, тел.(05364) 9-10-07, e-mail: arhitektor@mashotg.gov.ua, сайт https://mashivka-rada.gov.ua

Строк обговорення звіту - з 15.04.2024р. по 15.05.2024р.;

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

офіційні веб-сайти Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (mepr.gov.ua), Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації (http://www.eko.adm-pl.gov.ua), офіційний веб-сайт Машівської селищної ради: https://mashivka-rada.gov.ua (дата оприлюднення звіту про СЕО на сайті 15.04.2024р).

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

При виконанні звіту про СЕО підстав для проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування немає.

Фото без опису

Фото без опису 1 Ситуаційна схема.pdf

Фото без опису 1.2 Схема меж.pdf

Фото без опису 2 План сучасного використання території.pdf

Фото без опису 3 Проєктний план та схема проєктних обмежень у використанні земель.pdf

Фото без опису 4 План функціонального зонування території.pdf

Фото без опису 5 Схема транспортної мобільності та інфраструктури.pdf

Фото без опису 5.1. Поперечні профілі.pdf

Фото без опису 6 Схема інженерного забезпечення території.pdf

Фото без опису 7 Схема інженерної підготовки та благоустрою території.pdf

Фото без опису 10Збірний план земельних ділянок, наданих та ненаданих у власність чи користування.pdf

Фото без опису 11 План розподілу земель за категоріями, власниками і користувачами та план розподілу земель за у...

Фото без опису 12 План земельних ділянок, сформованих за результатами розроблення містобудівної документації, ві...

Фото без опису 13 План земельних ділянок, право власності на які посвідчено до 2004 року та відомості про які не...

Фото без опису 14 План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земел...

Фото без опису Звіт про СЕО в систему.pdf

Фото без опису Текстова частина.pdf

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь