A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання 36 позачергової сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 06.03.2024 15:32
Кількість переглядів: 130

Сьогодні, 6 березня 2024 року, під головуванням селищного голови Сергія СИДОРЕНКА, відбулося засідання 36 позачергової сесії Машівської селищної ради восьмого скликання.

На розгляд сесії було винесено 39 питань, які були детально опрацьовані, попередньо, на засіданнях постійних комісій. Серед них: про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Машівської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки, про затвердження Програми інформатизації Машівської селищної територіальної громади «Машівська цифрова громада» на 2024-2026 роки, про внесення змін до Програм селищної ради на 2024 рік та ряд інших питань. В ході розгляду порядку денного, депутати приділили особливу увагу питанням підтримки підрозділів територіальної оборони, військових частин Збройних Сил України та Національної гвардії України, ремонту покрівлі харчоблоку КНП «Машівська лікарня» а також, наданню матеріальної допомоги різним верствам жителів громади.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно з регламентом усі прийняті рішення депутатів будуть розміщені на офіційному веб-сайті Машівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь