A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Співпраця Машівської селищної територіальної громади та АТ «Укргазвидобування»

Дата: 23.01.2024 16:13
Кількість переглядів: 143

В рамках договорів про співпрацю Машівської селищної територіальної громади та АТ «Укргазвидобування», на умовах співфінансування, протягом 2023 року реалізовано ряд проектів розвитку інфраструктури нашої громади. Загальна вартість проектів становить більше двох мільйонів  двохсот тисяч гривень.

Проект «Придбання багатофункціональної техніки (мотоблоку з навісним та причіпним обладнанням, подрібнювача гілок, кущорізу) для забезпечення благоустрою села Абрамівка» дав можливість вирішити ряд нагальних проблем з благоустрою населених пунктів громади, а  саме: скошуванню бур’янів, знищення гілок і порослі,  ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та ряду інших. Придбання багатофункціональної техніки, для працівників з благоустрою, які працюють на території Абрамівського старостинського округу, дозволило збільшити інтенсивність виконуваних робіт по благоустрою, швидше реагувати на поточні проблеми жителів старостату.

Одним із важливих компонентів організації комфортного та безпечного середовища проживання є наявність освітлення вулиць населених пунктів громади. Дякуючи проекту "Благоустрій населеного пункту: будівництво лінії вуличного освітлення на сонячних батареях КТП-360 в селі Кошманівка по вулиці Мічуріна Машівської селищної ради Полтавської області",  встановлено світильники вуличного освітлення на сонячних батареях  на вулиці Мічуріна в селі Кошманівка. Сучасні світлодіодні ліхтарі відповідають всім вимогам до освітлення. Вони економічні, оскільки не потребують затрат енергоносіїв, використовують відновлювальну енергію сонця, мають довгий термін експлуатації. Це важливий крок у створенні сприятливих умов для проживання, підвищення рівня добробуту населення та гарантування безпеки.

Також, втілено в життя проект «Благоустрій території ліцею: будівництво спортивного майданчика з вуличними тренажерами в опорному закладі загальної середньої освіти Селещинському ліцеї по вулиці Миру 49, с.Селещина Машівської селищної ради Полтавської області». Встановлення сучасного спортивного майданчика з вуличними тренажерами  дало  можливості учням Селещинського ліцею, сільським жителям різних вікових категорій  долучитися до активного відпочинку та зайняття фізичною культурою і спортом.

Реалізація проекту «Облаштування гімнастичного залу закладу загальної середньої освіти Базилівщинської гімназії»  дало змогу створити безпечне та комфортне спортивне середовище для учнів Базилівщинської гімназії. Для гімнастичного залу гімназії придбано ряд необхідного спортивного обладнання: гімнастичні стінки, мати, м’ячі, козли, обручі, гантелі, ракетки, сітки та стійки для бадмінтону, тенісний стіл, лавки гімнастичні та ін. А також, придбано металеві шафи для зберігання спортивного інвентаря та покриття для підлоги у гімнастичний зал.

Забруднення навколишнього природного середовища, порушення екологічного балансу внаслідок безсистемного засмічення довкілля є основною проблемою більшості населених пунктів. Для забезпечення налагодженої роботи по регулярному вивезенню сміття, покращенню санітарно-гігієнічного стану навколишнього середовища, формуванню у жителів громади дбайливого ставлення до навколишнього середовища та раціонального поводження з твердими побутовими відходами придбано контейнери для збору твердих побутових відходів та пластику в рамках реалізації проекту  «Придбання контейнерів для сміття в селищі Машівка».

АТ «Укргазвидобування» є одною з передових компаній України в якій діє Стандарт корпоративної соціальної відповідальності, співпраці з громадами, благодійними та громадськими організаціями, метою якого є системна діяльність, що спрямована на розвиток та підтримку територіальних громад. Компанія фокусується на Цілях сталого розвитку, та є постійним і надійним соціальним партнером Машівської селищної територіальної громади в реалізації проектів розвитку інфраструктури громад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь