A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відкриття меморіальної дошки на честь загиблого солдата - Юрія ІВАШИНИ

Дата: 26.12.2023 12:09
Кількість переглядів: 109

Сьогодні, 26 грудня, у Дмитрівському ліцеї відбулося відкриття меморіальної дошки на честь загиблого солдата 72-ї окремої механізованої бригади - Юрія ІВАШИНИ, який героїчно загинув у селі Клинове Бахмутського району Донецької області 30 червня 2022 року. Посмертно, Герой нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Народився Юрій 14 серпня 1983 року в селі Дмитрівка, де і виріс у люблячій, дружній родині разом із сестрою та батьками. Після одруження - проживав з дружиною та донькою у місті Карлівка Полтавської області, звідки і пішов захищати свою рідну землю від ворога. Добрий, веселий, щирий. Мав багато друзів, адже до кожного знаходив підхід, кожного міг розвеселити та підняти настрій. Захоплювався рибною ловлею та полюванням. Мріяв, що повернеться з війни та візьме на руки онучку, якої він так і не побачив…

На урочистому заході почесне право відкрити меморіальну дошку було надано дружині Героя – Галині ІВАШИНІ. Вшанувати пам’ять Воїна прийшли селищний голова Сергій СИДОРЕНКО, староста Дмитрівського старостинського округу Станіслав КОЗКА, директор Дмитрівського ліцею Тетяна БРІДНЯ, керівник ТОВ «Машівка-Агро-Альянс» Іван СИДОРЕНКО, директор фермерського господарства "Іній" Іван Ільницький, бойові побратими, рідні, друзі, педагоги та учні Дмитрівського ліцею, жителі села та громади. Всі присутні з любов’ю і трепетом у серці, зворушливими словами згадували Героя. Його невичерпний патріотизм, відданість справі, непохитний бойовий дух назавжди залишаться яскравим прикладом для майбутніх поколінь. Таким він був, таким він залишиться навіки.

НЕ ЗАБУДЕМО! НЕ ПРОБАЧИМО!

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Слава українським Захисникам!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь