Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання 34 позачергової сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 20.12.2023 15:38
Кількість переглядів: 206

20 грудня 2023 року, під головуванням селищного голови Сергія СИДОРЕНКА, відбулося засідання 34 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання.

На розгляд сесії було винесено 74 питання, які були детально опрацьовані, попередньо, на засіданнях постійних комісій. Серед них: про затвердження Плану роботи Машiвської селищної ради на 2024 рiк, про внесення змiн до бюджету Машiвської селищної територiальної громади на 2023 piк, про затвердження Стратегiї розвитку Машiвської селищної територiальної громади до 2027 року, про затвердження вартості харчування в закладах дошкiльної та загальної середньої освiти Машiвської селищної ради на 2024 piк, про затвердження ряду програм на 2024 рік та ряд інших питань.

В ході розгляду порядку денного, депутати приділили особливу увагу питанню формування бюджету на 2024 рік та вартості харчування в закладах дошкiльної та загальної середньої освiти Машiвської селищної ради на 2024 piк. 

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно з регламентом усі прийняті рішення депутатів будуть розміщені на офіційному веб-сайті Машівської селищної ради. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь