Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оголошено конкурс на надання бізнес-грантів у межах проєкту “Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей”

Дата: 21.11.2023 09:28
Кількість переглядів: 88

Німецька асоціація освіти дорослих – Інститут міжнародного співробітництва (DVV International в Україні) оголошує конкурс для ветеранів та ветеранок війни та членів їхніх сімей на надання бізнес-грантів на відкриття малого бізнесу у 7 регіонах України: Вінниця, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Суми.

Конкурс на надання бізнес-грантів створений для ветеранів/ветеранок, а також членів та членкинь їхніх сімей. Розмір гранту, який надається одному отримувачу (один грант на родину), визначається відповідно до суми запиту та не може перевищувати: 10 000 євро (по курсу НБУ на день виплати за рахунками).

Хто може стати учасником або учасницею конкурсу на надання бізнес-грантів: 

громадянин чи громадянка України старші 18 років, що вже є фізичними особами-підприємцями, або готові розпочати власний малий бізнес та які належать до: 

  1. учасників бойових дій (під учасником бойових дій маються на увазі фізичні особи у значенні, наведеному в пунктах 11, 19-24 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 30 листопада 2023 року)
  2. або до осіб з інвалідністю внаслідок війни (під особою з інвалідністю внаслідок війни розуміються фізичні особи у значенні, наведеному в пунктах 1, 4, 7, 11-13 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 30 листопада 2023 року)
  3. або є учасниками війни (під учасниками війни маються на увазі фізичні особи у значенні, згідно з пунктом 13 статті 9 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 30 листопада 2023 року)
  4. або належать до членів сімей ветеранів війни (під членами сім’ї маються на увазі: дружина, чоловік або дитина ветерана/ветеранки, учасника/учасниці бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 30 листопада 2023 року) 

та проживають і планують ведення бізнесу у наступних 7 цільових регіонах України: Вінниця, Запоріжжя, Львів, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Суми. 

Заповнити заявку щодо участі у конкурсі на надання бізнес-грантів можна за посиланням: https://forms.gle/4m2DtM2SX3FBwnD58 

Після оформлення заявки про участь учасникам та учасницям, які відповідають умовам конкурсу, надсилається аплікаційний пакет документів для заповнення, а саме шаблони:

  • бізнес-плану з пояснювальними коментарями;
  • таблиці для розрахунків;
  • пояснення щодо здійснення закупівель у межах конкурсу. 

Заповнений аплікаційний пакет документів від учасників та учасниць приймається до 04 грудня 2023 року включно (до 04.12.2023, 23:59) на електронну адресу: veteranproject@dvv-international.org.ua

Усі аплікаційні пакети документів, отримані після вказаної дати у попередньому абзаці, не будуть брати участь у конкурсі на надання бізнес-грантів.

Звертаємо Вашу увагу, що від однієї особи або родини приймається тільки одна заявка.

Рішення про надання бізнес-гранту ухвалює конкурсна експертна комісія. Оголошення результатів конкурсного відбору бізнес-грантів буде оприлюднено у період з 15 до 20 грудня 2023 року на офіційному сайті DVV International в Україні: https://www.dvv-international.org.ua/uk/

Якщо Вам потрібна консультація щодо конкурсу, ви можете звернутись за електронною адресою: veteranproject@dvv-international.org.ua

Проєкт “Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей” реалізується Німецькою асоціацією освіти дорослих – Інститут міжнародного співробітництва (DVV International в Україні) за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь