Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Посібник для поранених військовослужбовців під назвою "Варто знати"

Дата: 17.11.2023 14:42
Кількість переглядів: 75

Як розповіла Суспільному очільниця "Ветеранського простору" Марія Довжик, саме їхня команда працювала над створенням підручника. Він є дорожньою картою для захисниць та захисників, які отримали поранення внаслідок бойових дій.

"Тут є про порядок отримання грошового забезпечення, проходження комісії, про медико-соціальні експертні комісії, про протезування, про рапорти. Наша команда складалася з юриста та соціального менеджера, тому ми змогли максимально охопити ті питання, які поставали під час консультацій", — сказала Марія Довжик.

Над створенням посібника працювали пів року. Долучали й військових, які зараз на лікуванні, розповіла юристка ветеранського простору Ірина Білоус.

"Ми намагалися інформацію зробити доступною. Тут є зразки рапортів. Можна написати, скинути копії, якщо підійдуть", — сказала Ірина Білоус.

"У нас сьогодні працюють 12 помічників. До них звертаються ветерани, тут ми можемо допомогти. Це буде в пригоді нашим помічникам, які працюють з ветеранами", — розповіла директорка міського департаменту соціальної політики Валентина Войткова. 

Завантажити полібник

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь