A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання 33 позачергової сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 17.11.2023 14:18
Кількість переглядів: 289

Сьогодні, 17 листопада 2023 року, під головуванням селищного голови Сергія СИДОРЕНКА, відбулося засідання 33 позачергова сесія Машівської селищної ради восьмого скликання.

На розгляд сесії було винесено 17 питань, які були детально опрацьовані, попередньо, на засіданнях постійних комісій. Серед них: про внесення змін до «Положення про платні медичні послуги комунального некомерційного підприємства «Машівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Машівської селищної ради Полтавської області, про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Машівської селищної ради,про внесення змін до Програм селищної ради на 2023 рік та внесення змін до бюджету Машівської селищної ради на 2023 рік та ряд інших питань.

В ході розгляду порядку денного, депутати приділили особливу увагу питанням соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, придбанню квадрокоптерів для потреб Збройних Сил України, благоустрою громади (ремонт водогону у селищі Машівка), харчуванню дітей у шкільних закладах громади а також, наданню матеріальної допомоги різним верствам жителів громади.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно з регламентом усі прийняті рішення депутатів будуть розміщені на офіційному веб-сайті Машівської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь