A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР

Дата: 07.11.2023 14:37
Кількість переглядів: 83

Згідно з рішенням виконавчого комітету Машівської селищної ради № 122  від 03.11.2023р. «Про підготовку та проведення конкурсу з визначення суб’єкта  господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Машівської селищної територіальної громади.» оголошується проведення конкурсу  з визначення суб’єкта  господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Машівської селищної територіальної громади.

 Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про управління відходами», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 08.08.2023року № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами», від 25.08.2023року № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезенням побутових відходів».

Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання, установчими документами яких передбачено провадження діяльності у сфері управління побутовими відходами.

  1. Найменування та місцезнаходження організатора конкурсу

    Виконавчий комітет Машівської селищної ради. 39400, Україна, смт. Машівка, вул. Незалежності, 113

  1. Місце проведення конкурсу: Полтавська область, Полтавський район, смт. Машівка, вул. Незалежності, 113, зал засідань.

Час проведення конкурсу 08.12.2023 р. о 09 год.00 хв.

Для отримання детальної інформації щодо подання конкурсних пропозицій та умов надання послуг з визначення суб’єкта  господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Машівської селищної територіальної громади звертатися до виконавчого комітету Машівської селищної ради  (39400, смт. Машівка, вул. Незалежності, 113)  контактна особа: секретар селищної ради Година С.А., тел.05364  9-10-07. Адреса електронної пошти: info@mashotg.gov.ua

  1. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

     Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

     Місце подання конкурсних пропозицій – 39400, Україна, смт. Машівка, вул. Незалежності, 113, виконавчий комітет Машівської селищної ради.

      Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 16 год. 30 хв.  07 грудня 2023 року.

    Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

 

Конкурсна документація для проведення конкурсу на надання послуг з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Машівської селищної територіальної громади.

Примірний договір між організатором конкурсу та суб’єктом господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь