A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання 32 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 24.10.2023 13:56
Кількість переглядів: 168

Сьогодні, 24 жовтня 2023 року, під головуванням селищного голови Сергія СИДОРЕНКА, відбулося засідання 32 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання.

На розгляд сесії було винесено 44 питання, які були детально опрацьовані, попередньо, на засіданнях постійних комісій. Серед них: про затвердження звіту про виконання бюджету Машівської територіальної громади за 9 місяців, внесення змін до структури та загальної чисельності працівників виконавчих органів, Центру соціальних служб та відділу культури та мистецтв Машівської селищної ради, затвердження деяких програм, зокрема Програми соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України Машівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки та ряд інших питань.

В ході розгляду порядку денного, депутати приділили особливу увагу питанням соціальної підтримки ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, благоустрою громади (встановлення додаткових урн та відновленню дорожнього покриття) а також, наданню матеріальної допомоги різним верствам жителів громади.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно з регламентом усі прийняті рішення депутатів будуть розміщені на офіційному веб-сайті Машівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь