Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади до 2027 року

Дата: 03.10.2023 11:13
Кількість переглядів: 114

З 03.10.2023 по 12.10.2023 року, відповідно до розпорядження селищного голови від 02 жовтня 2023 № 97 «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки» проводиться громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку та Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки.

Звертаємося до усіх зацікавлених сторін, усієї спільноти з проханням ознайомитися з документами і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проєкту Стратегії розвитку та Плану заходів.

З проєктами документів можна буде ознайомитися у відділі економічного розвитку та організаційної роботи виконавчого комітету селищної ради та офіційному сайті селищної ради за посиланням: https://mashivka-rada.gov.ua.

Просимо Вас до 12.10.2023 року включно в письмовому вигляді (адреса: 39400, смт.Машівка, вул.Незалежності, 113) або на електронну адресу: economy@mashotg.gov.ua надсилати свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення Вашої думки щодо проєкту Стратегії розвитку та Плану заходів з її реалізації.

У подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ, та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження.

Громадські обговорення будуть проведені 13.10.2023р. о 10.00 год. в залі засідань Машівської селищної ради за адресою: смт Машівка, вул. Незалежності 113.

Запрошуємо всіх бажаючих жителів громади взяти участь. Ваша думка важлива для нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь