Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання 31 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 28.09.2023 09:36
Кількість переглядів: 130

Сьогодні, 27 вересня, під головуванням селищного голови Сергія СИДОРЕНКА, відбулося засідання 31 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання.
На розгляд сесії було винесено 49 питань, які були детально опрацьовані, попередньо, на засіданнях постійних комісій. Серед них: про внесення змін до фінансового плану КНП «Машівська лікарня» Машівської селищної ради на 2023 рік, про затвердження Звіту про виконання фінансового плану КНП «Машівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Машівської селищної ради за 2 квартал 2023 року, про затвердження переліку пільгових категорій дітей, для яких буде забезпечуватися безкоштовне харчування в закладах освіти громади, про встановлення батьківської плати за навчання та затвердження контингенту учнів на 2023-2024 навчальний рік та звільнення від батьківської плати в КУ «Машівська дитяча школа естетичного виховання» та ряд інших питань.

В ході розгляду порядку денного, депутати приділили особливу увагу питанням діяльності КНП «Машівська лікарня», харчуванню учнів у закладах освіти громади, наданню матеріальної допомоги різним верствам жителів громади. Також, детально обговорювалося питання створення в громаді центру реабілітації та соціальної адаптації постраждалих та ветеранів російсько-української війни.
В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно з регламентом усі прийняті рішення депутатів будуть розміщені на офіційному веб-сайті Машівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь