Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

З днем усиновлення

Дата: 18.09.2023 13:12
Кількість переглядів: 54

Цьогоріч День усиновлення співпадає з днем пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, який завжди відзначають 17 вересня, не даремно. Бо усиновлення — це вчинок сміливих та активних людей, які готові дарувати свою любов, свій дім, свою турботу та родину тим дітям, які не мали ані люблячої сім’ї, ані мудрої турботи чи піклування.

Сьогодні все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

У нашій країні це свято було встановлено, як данина подяки і поваги людям, які не побоялися взяти в свою родину дитину-сироту або дитину позбавлену батьківського піклування.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, що відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло, ви дали їм найважливіше — родину.
Бажаємо всім вам міцного здоров’я, родинного затишку, сімейного щастя, Божого благословення та мирного неба в нашій вільній Україні. Хай дитячим щасливим сміхом повняться ваші домівки і ростуть здоровими та успішними ваші діти.

Звертаємось до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення та до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь