A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Робоча поїздка Дмитра ЛУНІНА

Дата: 06.07.2023 14:13
Кількість переглядів: 128

Сьогодні, 6 липня 2023 року, із робочою поїдкою нашу громаду відвідали начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро ЛУНІН та начальник Полтавської районної військової адміністрації Дмитро РОМАНОВ. Метою даної поїздки було ознайомлення з роботою освітніх закладів, а також вивчення нагальних проблем, що існують в громаді.

Гості, разом із керівниками громади, відвідали Новотагамлицький та Базилівщинський ліцеї, а також Машівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Калинка", де значну увагу було приділено огляду захисних споруд цивільного захисту.

Навіть в умовах війни діти повинні здобувати знання, розвивати здібності, комунікувати з однолітками. Тому, укриття у закладах освіти повинні бути облаштовані належним чином. Керівники закладів освіти ознайомили гостей із комплексом виконаних робіт в укриттях закладів. Зазначалося, що готовність оглянутих укриттів є справді високою.

Також, одним із питань, що було детально обговорено під час зустрічі – це проблема доріг громади. Дмитро ЛУНІН наголосив на необхідності детального вивчення даної проблеми та обговорення її на спільній нараді із товаровиробниками громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь