A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Покращення матеріально-технічного забезпечення сектору пробації Машівщини за сприяння громади

Дата: 04.07.2023 15:32
Кількість переглядів: 342

Розвиток пробації за різними напрямами потребує значних ресурсів, яких не завжди достатньо на сьогоднішній день у держави. І тут підтримку надають місцеві органи влади у виді субвенцій для реалізації цільових програм з розвитку територій та забезпечення безпеки громад.

Так, у грудні 2021 року рішенням чотирнадцятої сесії селищної ради восьмого скликання затверджено Програму профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Машівської селищної територіальної громади на 2022 – 2023 роки. Це дозволило покращити матеріально-технічне забезпечення сектору пробації Машівщини, а також сприяє більш якісному виконанню поставлених перед ними завдань щодо підвищення рівня безпеки у суспільстві та громаді. Завдяки цій підтримці стало можливим придбати у липні 2023 року 35 пачок офісного паперу пробаціонерам Машівщини для виконання службових обов’язків.

Дякуємо селищному голові Сергію Сидоренку, начальнику фінансового відділу селищної ради Любов Дахно та депутатам Машівської селищної ради, які долучилися до підтримки пробації у суто практичний спосіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь