Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2023 14:53
Кількість переглядів: 86

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. На жаль, сьогодні він проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому, в цей день, дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Сьогодні, в центральному парку селища Машівка, відділом культури та мистецтв Машівської селищної ради організовано святкову програму з виступами дитячих колективів, веселими руханками та цікавими вікторинами. Центром соціальних служб Машівської селищної ради проведено конкурс «Малюнок на асфальті».

Під час свята діти розважилися на батутах, надувній гірці та ласували солодкою ватою, які профінаслував підприємець Віктор ГУЛЕНКО.

По закінченні свята всі дітки отримали солодкі подарунки від голови наглядової ради ТОВ «Карлівське сільгосппідприємство ЛОС» Олександра ПРОКОПЕНКА.

Не оминули, в цей день, увагою і дітей загиблих Захисників України, які віддали життя у боротьбі за наше краще майбутнє.

Діти отримали величезне задоволення від влаштованого свята, привітань, гостинців і подарунків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь