A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування

Дата: 05.05.2023 09:10
Кількість переглядів: 130

«Генеральний план смт Машівка Полтавського району Полтавської області»

 1) Генеральний план смт Машівка Полтавського району Полтавської області.

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) до них Машівська селищна рада Полтавського району Полтавської області повідомляє про початок та строки громадського обговорення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Генеральний план смт Машівка Полтавського району Полтавської області».

Документом державного планування «Генеральний план смт Машівка Полтавського району Полтавської області» розглядається планувальна організація селища Машівка, визначаються напрямки його територіального розвитку, надаються пропозиції щодо забудови та використання території селища з метою забезпечення його сталого розвитку.

Містобудівна документація та звіт СЕО розроблено ФОП Педан С.В. на замовлення виконавчого комітету Машівської селищної ради Полтавського району Полтавської області.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження: Машівська селищна рада.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

07.04.2023 на офіційному сайті Машівської територіальної громади опубліковано оголошення про розміщення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації «Генеральний план смт Машівка Полтавського району Полтавської області».

Одночасно відповідні оголошення розміщені в друкованих засобах масової інформації:

- Суспільно-політична газета «Вісті» № 14 (9229) від 07.04.2023;

- Щотижнева громадсько-інформаційна газета «Промінь» № 27-28 (10278-10279) від 07.04.2023.

Громадські обговорення тривали 30 днів. Початок обговорень: 29 травня 2021 року. Строк завершення громадських обговорень – 29 червня 2021 року.

б) способи участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання, тощо. З матеріалами документу громадського планування (містобудівна документація) та звіту СЕО до проєкту документу державного планування «Генеральний план смт Машівка Полтавського району Полтавської області» можна ознайомитись на офіційному сайті Машівської територіальної громади Полтавського району Полтавської області https://mashivka-rada.gov.ua/ та надати пропозиції та письмові зауваження до Машівської територіальної громади.

в) дата, час, місце проведення громадських слухань:

Громадські слухання відбулися - 02 липня 2021 року о 1000 год. в приміщенні районного будинку культури за адресою: 39400, Полтавська область, Полтавський район, смт Машівка, вул. Незалежності, 111.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Машівська селищна рада Полтавської області за адресою: 39400, Полтавська область, Полтавський район, смт Машівка, вул. Незалежності, 113

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Машівська селищна рада Полтавської області, щоденно (крім вихідних) з 05 травня 2023 року по 05 червня 2023 року в робочий час за адресою: 39400, Полтавська область, Полтавський район, смт Машівка, вул. Незалежності, 113  по email: info@mashotg.gov.ua.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосуються документа державного планування: сайт Департамент екології та природних ресурсів Полтавської ОВА https://www.eko.adm-pl.gov.ua (розділ «Стан довкілля»).

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування: немає потреби.

Матеріали для завантаження:

Пояснювальна записка

Звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Існуючий план

Проектний план (новий)

Схема вулично-дорожня мережа

Схема інженерних мереж

Схема розташування 09.12.2021 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь