A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Машівська селищна рада має намір розробити містобудівну документацію «Внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Селещинської сільської ради Машівського району Полтавської області»

Дата: 20.04.2023 08:53
Кількість переглядів: 125

На виконання п.3.1 рішення двадцять сьомої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання від 18 квітня 2023 року №24/27-VIII відділ комунального майна, містобудування, архітектури та земельних ресурсів Машівської селищної ради оголошує відбір на визначення розробника проекту містобудівної документації та топографо-геодезичної основи «Внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Селещинської сільської ради Машівського району Полтавської області».

Комерційна пропозиція претендентів має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт. 

Документацію слід подавати до відділу комунального майна, містобудуванню, архітектури та земельних ресурсів Машівської селищної ради за адресою: смт. Машівка, вул. Незалежності,93 до 28.04.2023 року в робочі дні з 8.00 до 17.00. Телефон для довідок: 9-10-65. 

Визначення розробника проекту містобудівної документації та топографо-геодезичної основи «Внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Селещинської сільської ради Машівського району Полтавської області» відбудеться 04 травня 2023 року.

Протокол засідання комісії із визначення розробника проекту містобудівної документації та топографо-геодезичної основи «Внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Селещинської сільської ради Машівського району Полтавської області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь