Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 19.04.2023 13:02
Кількість переглядів: 129

Машівська селищна рада Полтавської області оголошує конкурс  з відбору суб’єкта оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкта нерухомого майна, який знаходиться на території Машівської селищної територіальної громади.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об’єкта нерухомого комунального майна з метою його приватизації.

Назва та адреса об’єктів:

Громадський будинок Банно-пральний комплекс  загальною площею 307 кв. м.; Полтавська область, Полтавський район, с. Кошманівка, вулиця Центральна, буд. 5-А. (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, індексний номер витягу 329287341, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 2613199053080).

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням 26 позачергової сесії Машівської селищної ради восьмого скликання від 07.03.2023 року № 9/26-VIII (далі – Положення).

 Претендентам на участь у конкурсі потрібно: подати до Машівської селищної ради Полтавської області конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозиції – пропозиції учасника конкурсу щодо вартості робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку їх виконання;

підтвердних документів: заява про участь у конкурсі; документи в яких зазначено правовий статус претендента, склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт.

інформації про претендента: документів щодо практичного досвіду виконаних робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Замовник робіт з оцінки: Виконавчий комітет Машівської селищної ради Полтавської області.

Термін виконання робіт:  протягом 5 (п’ять) календарних днів.

Платник робіт з оцінки: Виконавчий комітет Машівської селищної ради Полтавської області..                    

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю:  ні.

 Дата проведення конкурсу: 10 травня 2023 року о 10:00 за київським часом за адресою: смт. Машівка, вул. Незалежності, 113.

Конкурсну документацію подавати в Машівську селищну раду Полтавської області не пізніше як за 4 (чотири) робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу, за адресою: 39400, Полтавська область, Полтавський район, смт.Машівка, вул.Незалежності, 113.

телефон для довідок: (05364) 9-10-07.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь