A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

На Полтавщині стартував набір добровольців в об’єднану штурмову бригаду Національної поліції «Лють»

Дата: 07.02.2023 14:05
Кількість переглядів: 114

Про це сьогодні, третього лютого, повідомив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов під час брифінгу за участю начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна та першого заступника командира військової частини 3052 НГУ Ігоря Галяна.

Слід зазначити, що другого лютого виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко оголосив про початок набору в штурмові бригади МВС — «Гвардія наступу», до яких можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

Основу цих підрозділів будуть складати діючі поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, які мають бойовий досвід. Зокрема:

Національна поліція України запрошує добровольців до штурмової бригади «Лють». Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов». Державна прикордонна служба України запрошує бажаючих долучитися до бригади «Сталевий кордон». Кандидати у штурмові бригади можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, на сайті Національна поліція України в "Системі відбору кадрів для Національної поліції України" за посиланням https://nabir.np.gov.ua/, або звернутися на гарячу лінію, чи подати анкету через Центри надання адміністративних послуг.

У Полтавській області прийом документів від кандидатів здійснюється:

1. у центрах надання адміністративних послуг за адресами:

  • м. Полтава, вул. Соборності, 36 (095-169-67-38);
  • м. Кременчук, вул. Покровська, 14 (096-984-57-27);
  • м. Лубни, пр-т Володимирський, 23 (095-137-11-15);
  • м. Миргород, вул. Гоголя, 171/1 (066-757-27-67);

2. в управлінні кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області: вул. Пушкіна, 83 (спорткомплекс) або за номерами телефонів (0532)51-75-05, (050) 40- 66- 414;

3. в підрозділах кадрового забезпечення районних управлінь (відділів) поліції, відділів (відділень) поліції на території проживання громадянина, який виявив бажання проходити службу в ОШБ НП України «Лють».

 Євген Рогачов, начальник Главку Полтавської області, під час брифінгу поінформував представників мас-медіа та громадськість про набір в об’єднану штурмову бригаду «Лють». В історії Національної поліції є вже такі полки спеціального призначення. Це «Сафарі», «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова», бійці яких виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках.

Підсумовуючи брифінг начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін та начальник обласного Главку поліції області Євген Рогачов наголосили, що набір у «Гвардію наступу» — це не мобілізація, а добровільний набір вмотивованих людей, які добровільно записуються до новостворених бригад, які найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.

Довідково: Бригада «Лють» — це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Національна поліція пропонує: достойну зарплату, додаткові виплати залежно від умов служби, безоплатну меддопомогу і санаторно-курортне лікування, можливість здобути освіту у відомчих вишах під час служби безплатно або пільгово; право на отримання житла коштом держави, грошову компенсацію за винайм житла; пільги після отримання статусу учасника бойових дій.

Якщо ви готові долучатися до команди однодумців та разом захищати свою сім’ю та Україну — ласкаво просимо!

Заповнюйте анкету кандидата на сайті nabir.np.gov.ua https://nabir.np.gov.ua або за QR-кодом, звертайтеся до визначених ЦНАПів.

Номер гарячої лінії для консультацій 0 800 100 020.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь