A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення сесії Машівської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Дата: 03.02.2023 11:07
Кількість переглядів: 187

«Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Машівської селищної ради»

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект регуляторного акту рішення сесії Машівської селищної ради Полтавського району Полтавської області «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Машівської селищної ради».

Проект спрямований на встановлення порядку благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою населених пунктів селищної ради, регулювання права та обов’язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території населених пунктів.

Проект даного рішення розроблено відповідно до «Типових правил благоустрою території населеного пункту» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 № 310 та зареєстровані в Міністерстві юстиції України 18 грудня 2017 року за № 1529/31397, на виконання Закону України „Про благоустрій населених пунктів”.

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Машівської селищної ради – http://mashivka-rada.gov.ua, розділі «Регуляторна діяльність», або у приміщенні Машівської селищної ради.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу, у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, з дня оприлюднення на адресу: 39400 вулиця Незалежності, 113, смт. Машівка Полтавської області, Машівська селищна рада, Полтавського району Полтавської області, e-mail: info@mashotg.gov.ua .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь