Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги представників бізнесу Машівської селищної територіальної громади

Дата: 20.01.2023 11:14
Кількість переглядів: 164

Машівська  селищна територіальна громада стала  переможцем грантового проєкту «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього підприємництва», який фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Участь у проєкті стала можливою завдяки співпраці Машівської селищної територіальної громади з Агенцією регіонального розвитку Полтавської області «Офіс Євроінтеграції».

Основною метою цього проєкту є створення сприятливого бізнес-середовища для розвитку малого та середнього бізнесу шляхом підтримки впровадження інновацій у секторі органічного та крафтового виробництва, а також стимулювання розширення бізнесу та торгівлі між потенційними українськими та європейськими партнерами.

У рамках впровадження проєту буде розроблено електронний примірник брошури „Виробники Полтавщини” українською та англійською мовами для просування продукції мікро-, малих та середніх підприємств територіальних громад Полтавської області на виставках, ярмарках, міжнародних конференціях та форумах.

Машівська селищна територіальна громада запрошує представників  бізнесу (малі та середні підприємства, приватних підприємців) нашої  громади, що працюють в сільському господарстві, харчовій промисловості, а також виробників крафтової продукції прийняти участь в проєкті та заповнити форму до 30.01.2023 року за посиланням: http://surl.li/ejflv

 

Довідки за телефоном (099)5334879, контактна особа: Жилін Наталія Вікторівна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь