Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Для клієнтів пробації Машівського районного сектору організована зустріч з лікарем-наркологом до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом.

Дата: 24.06.2021 16:07
Кількість переглядів: 813

22 червня 2021 року в приміщенні Комунального некомерційного підприємства "Машівська центральна районна  лікарня", начальником Машівського районного сектору філії Державної установи «Центру пробації» в Полтавській області Сніжаною Орищенко спільно з лікарем - наркологом Машівської ЦРЛ Ніною Демітракі, для клієнтів пробації проведено захід на тему «Правда про наркотики» .

Шкідливі звички, що формуються з підростаючого покоління, негативно впливають на їхнє подальше життя. Нерідко ці звички спонукають  переступити межу дозволеного і приводять їх на лаву підсудних. А далі слідство, суд і виправні колонії. Не дати зламатись, повірити в себе, допомогти стати на шлях виправлення – те, що нині суспільство повинно зробити для таких людей – зазначила лікар-наркологНіна Демітракі. Також розповіла присутнім про шкідливість наркотиків, їхній вплив на психіку та організм людини, ознайомила їх із пріоритетами здорового способу життя.

Метою проведеного заходу є інформування клієнтів пробації про наслідки вживання наркотичних засобів та куріння, ознайомлення з нормативною базою кримінальної відповідальності за розповсюдження і зберігання наркотичних засобів.

Після закінчення заходу суб’єкти пробації отримали додатковий матеріал з відповідної тематики.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь