Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Дата: 12.05.2021 09:08
Кількість переглядів: 704

Пропонуємо долучитися до громадських слухань щодо обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

 

На виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про співробітництво територіальних громад», на підставі рішення Машівської селищної ради від 06 квітня 2021 року № 42/6-VІІІ «Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад» Виконавчий комітет Машівської селищної ради повідомляє, що 21 травня 2021 року о 16-00 год. в залі засідань Машівської селищної ради за адресою вул. Незалежності,113, смт.Машівка будуть проводитися громадські слухання щодо співробітництва між Машівською селищною територіальною громадою та Михайлівською територіальною громадою у сфері охорони здоров’я, шляхом утворення суб’єктами співробітництва - Спільного комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги».

Громадське слухання ініційоване рішення Машівської селищної ради від 06 квітня 2021 року № 42/6-VІІІ «Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад» та розпорядженням селищного голови від 11 травня 2021 року  №  «Про проведення громадських слухань».

Відповідальний за організацію, своєчасну і якісну підготовку та вирішення організаційно-технічних питань - організаційний комітет з проведення громадських слухань.

Жителі громади можуть отримати всю інформацію з приводу громадських слухань в приміщенні  Машівської селищної ради за адресою вул. Незалежності,113, смт.Машівка або за номером телефону (05364)9-10-07.

Пропозиції та зауваження щодо предмету громадських слухань  приймаються Виконавчим комітетом Машівської селищної ради за адресою вул. Незалежності,113, смт.Машівка. Строк подачі пропозицій та зауважень до 15-00 год. 20 травня 2021р.

Пропозиції та зауваження мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів.

В разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за адресою вул. Незалежності,113, смт.Машівка, або номером телефону (05364)9-10-07.

 

Фото без опису

 

Фото без описуІнформаційне повідомлення про поведення громадських слухань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь