Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення про передачу в оренду нерухомого майна на аукціоні

Дата: 09.03.2021 14:54
Кількість переглядів: 990

ОГОЛОШЕННЯ

про передачу в оренду нерухомого майна на аукціоні за адресою:

 

вул. Центральна, 13, с. Кошманівка Машівського району Полтавської області в оренду на аукціоні

Перейти на аукціон в системі Прозоро.Продажі за посиланням

 

І. Інформація про орендодавця та балансоутримувача:

Повне найменування і адреса орендодавця: Виконавчий комітет Машівської селищної ради, 36400, Полтавська обл., смт. Машівка, вул. Незалежності, 93;

 

І. Інформація про об’єкт оренди, що міститься в Переліку першого типу:

Місцезнаходження об’єкта:вул. Центральна, 13, с. Кошманівка Машівський район Полтавська область;

Тип об’єкта: нерухоме майно;

Найменування та характеристика об’єкта оренди: частина нежитлової будівлі — адміністративної будівлі за адресою вул. Центральна, 13, с. Кошманівка Машівського району Полтавської області, а саме: кабінет № 29, який знаходиться на другому поверсі даної будівлі, площею 13,4 м.кв., для розміщення салону краси або перукарні, терміном на 5 років.

Технічний стан об’єкта, інформація про потужність електромережі і забезпечення об’єкта комунікаціями: об’єкт перебуває в належному технічному стані, системи опалення, водопідведення, водовідведення та освітлення центральні без окремих лічильників;

Загальна площа об’єкта:13,4 кв.м

Балансова вартість об’єкта:1017,28 грн.

Рішення про проведення інвестиційного конкурсу або про включення об’єкта до переліку майна, що підлягає приватизації відсутні.

Об’єкт оренди не є пам’яткою культурної спадщини.

Інформація про порядок участі орендаря у компенсації балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послуг (якщо об’єкт оренди не має окремих особових рахунків, відкритих для нього відповідними постачальниками комунальних послуг): компенсація балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послуг здійснюється в порядку п.6.5 проекту договору, що додається.

 

ІІІ. Інформація про умови оренди об’єкта оренди:

Стартова орендна плата:10,17 грн.;

Стартова орендна плата для аукціону із зниженням стартової орендної плати: 5,08 грн.;

Стартова орендна плата для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій: 5,08 грн.;

Термін оренди:5 років

Наявність рішення про затвердження додаткових умов оренди майна:відсутнє;

Наявність згоди на здійснення поточного та/або капітального ремонту об’єкта оренди під час встановлення додаткової умови оренди щодо виконання конкретних видів ремонтних робіт (поточного та/або капітального ремонту), реконструкції або реставрації об’єкта оренди із зазначенням суми і строку: відсутня;

Цільове призначення об’єкта оренди: для надання послуг, пов’язаних із обслуговуванням працівників та відвідувачів закладу, а саме використанням під кабінет з надання перукарських послуг.

 

ІV. Інформація про аукціон:

Аукціон проводиться відповідно до Порядку передачі оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна».

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Дата проведення аукціону: 30.03.2021 р.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні: встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжок часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону:1% від стартової орендної плати;

Розмір гарантійного внеску: 1520,90 грн;

Розмір гарантійного внеску для аукціону із зниженням стартової орендної плати: 1520,90 грн.;

Розмір гарантійного внеску для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій:1520,90 грн.

Розмір реєстраційного внеску: 600,0 грн.

Кількість кроків за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій:1 крок.

Період між аукціоном та аукціоном із зниженням стартової ціни, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:25 календарних днів з дати оприлюднення оголошення електронною торговою системою про передачу майна в оренду.

 

V. Додаткова інформація:

Контактні дані (номер телефону і адреса електронної пошти) працівника балансоутримувача/орендодавця, відповідального за ознайомлення заінтересованих осіб з об’єктом оренди, із зазначенням адреси, на яку протягом робочого часу такі особи можуть звертатися із заявами про ознайомлення з об’єктом, час і місце проведення огляду об’єкта: тел. адреса електронної пошти:

за додатковою інформацією звертатись у Виконавчий комітет Машівської селищної ради (39400, Полтавська обл., смт. Машівка, вул. Незалежності, 113),огляд об’єкту здійснюється за місцем його знаходження в попередньо узгоджений час протягом часу роботи служби з організації аукціону – робочі дні з 8.00 до 17.15 (в п'ятницю та передсвяткові дні з 8.00 до 16.00).

 

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними орендарями гарантійних та реєстраційних внесків:https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків реєстраційних внесків потенційних орендарів та проведення переможцями аукціонів розрахунків за орендовані об’єкти:

Отримувач: Виконавчий комітет Машівської селищної ради

Код ЄДРПОУ отримувача: 04381467

Банк отримувача: УДКСУ у Машівському районі

МФО 820172

Номер рахунку (IBAN):UA4082017203551690170011132254

 

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання в алфавітному порядку на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір:

 

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 

УВАГА: Потенційні орендарі повинні відповідати вимогам статті 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь