A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні земляки, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2016 10:33
Кількість переглядів: 911

 

Фото без опису

 

    Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування!

     Становлення місцевого самоврядування в Україні має багату історію та глибокі традиції, що заклали міцні підвалини для сучасного розвитку громадянського суспільства й демократії. 

  Майбутнє держави та наших громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов прошивання своїх мешканців.

       На представників влади на місцях покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання мешканцям сіл, селищ і міст. Кожен зокрема й усі разом ми, кого територіальна громада обрала представляти власні інтереси і приймати від її імені рішення, несемо відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є конституційним правом кожного громадянина.

        Переконаний, що лише наша спільна злагоджена щоденна праця, ініціатива та енергія всіх без винятку територіальних громад, ефективне поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів перетворять нашу країну на заможну європейську державу.

    Тож щиро бажаю всім працівникам органів місцевого самоврядування творчої наснаги, плідної роботи, успіхів та громадської підтримки у подальшій діяльності на благо держави та рідної Машівщини.

 

Селищний голова                                                                                                                         Микола Кравченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь