A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

З Днем місцевого самоврядування

З Днем місцевого самоврядування

Щиро вітаємо із професійним святом усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням! Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна, поруч з економічними реформами, потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.

07:59 07.12.2023

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ВИЗНАННЯ СПАДЩИНИ ВІДУМЕРЛОЮ

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ВИЗНАННЯ СПАДЩИНИ ВІДУМЕРЛОЮ

У порядку, передбаченому законодавством України, Машівська селищна рада Полтавського району Полтавської області повідомляє, що до Машівського районного суду Полтавської області готуються документи та будуть подані заяви про визнання спадщини (в тому числі земельних ділянок) відумерлою, після смерті:

09:45 04.12.2023

Інформація про результати продажу об’єкта малої приватизації

Інформація про результати продажу об’єкта малої приватизації

Орган приватизації – Виконавчий комітет Машівської селищної ради повідомляє, що 08 листопада 2023 року здійснено приватизацію об’єкта малої приватизації комунальної власності Машівської селищної територіальної громади – виробничий будинок Нежитлова будівля літера "А-1", окремо розташований, одноповерховий, загальною площею 117,2 кв. м. за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смт. Машівка, вулиця Незалежності, 109-А., покупцем Мшецян Єрджанік Самвелівною, за запропонованою нею найвищою ціною – 70 000,00 грн (сімдесят тисяч гривень 00 копійок) з урахуванням гарантійного внеску в розмірі 8 664,00 грн (вісім тисяч шістсот шістдесят чотири гривні 00 копійок), що є не нижчою стартової ціни.

14:25 29.11.2023

До уваги мешканців Машівської територіальної громади!

До уваги мешканців Машівської територіальної громади!

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Селещинської сільської ради Машівського району Полтавської області” (далі – Проєкт), розроблений на підставі рішення 27 позачергової сесії восьмого скликання Машівської селищної ради від 18.04.2023 р. “Про внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Селещинської сільської ради Машівського району Полтавської області”.

10:19 28.11.2023

До уваги платників податків! Сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань застосування РРО та ПРРО!

До уваги платників податків! Сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань застосування РРО та ПРРО!

Головне управління ДПС у Полтавській області проводить сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо новацій, передбачених Законом України від 30.06.2023 №3219-IX в частині застосування РРО та ПРРО, за наступним графіком:

08:27 27.11.2023

Повідомлення про утворення конкурсної комісії.

Повідомлення про утворення конкурсної комісії.

Відповідно п. 6 Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023 р. № 918 та рішення виконавчого комітету № 122 від 03.11.2023 р. «Про підготовку та проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Машівської селищної територіальної громади», для проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Машівської селищної територіальної громади утворюється конкурсна комісія.

08:35 21.11.2023

День працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства

   У день професійного свята, дозвольте висловити слова глибокої вдячності та поваги, низький уклін вам за те, що продовжуєте та підтримуєте хліборобську справу.  Щиро вітаємо керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерські господарства Машівської громади, ветеранів галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

08:00 19.11.2023

Відображення назви товару в  розрахункових документах РРО/ПРРО

Відображення назви товару в розрахункових документах РРО/ПРРО

У Головному управління ДПС у Полтавській області повідомляють, що з 01.08.2023 Законом України від 30.06.2023 № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» були внесені зміни в пункт 2 статті 3 Закону від 06.07.1995 № 265 «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265) щодо спрощення фіскального чеку.         

09:43 17.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь