A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

«Тихі колектори», або як ледь не залишили людину без коштів для існування

Існує багато «схем», які використовують колектори, аби досягти своєї мети – залякування по телефону, вимоги повернути кошти, виїзди до боржника, погрози близьким та родичам, переслідування, психологічний тиск, образи тощо.

08:11 03.02.2022

Позасудове врегулювання конфлікту (спору)

16.11.2021 Верховна рада України прийняла Закон України "Про медіацію", який набув чинності 15 грудня 2021 року. Даним законом встановлюються основні принципи та порядок позасудового врегулювання конфлікту (спору), а саме процедура медіації.

08:09 03.02.2022

Виселення наймача з квартири

Іноді трапляється так, що наймачі житла користуються житловим приміщенням недобросовісно, на них можуть скаржитися сусіди, чи вони утримують квартиру в неналежному стані, або можливо, власнику необхідно повернутися у свою домівку для постійного проживання. У такому випадку постає питання — як на законних підставах можна виселити наймача?

08:07 03.02.2022

Кількість профзахворювань збільшилась на 31,6% за річними підсумками

У минулому році Фондом соціального страхування України зареєстровано 2 921 випадок набуття українськими працівниками професійного захворювання. Кількість встановлених профзахворювань збільшилась на 31,6%, або 701 випадок порівняно з 2020 роком.

14:21 02.02.2022

Електронний кабінет водія на модернізації

Сервісні центри МВС прагнуть до швидкого та якісного надання онлайн-послуг громадянам. Тому ми постійно покращуємо свої сервіси. Тільки сьогодні ми запустили оновлений онлайн-сервіс з перевірки посвідчення водія і вже беремося за модернізацію Електронного кабінету водія. Саме з цією метою його роботу тимчасово зупинено. Невдовзі ми повернемося з новаціями, яких потребує час і наші клієнти. 

11:25 02.02.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. 

09:32 01.02.2022

«Прозорро.Продажі» запустили модуль аналітики з ключовими показниками за земельними аукціонами

«Прозорро.Продажі» розробили та запустили окремий відкритий модуль аналітики з ключовими показниками за земельними аукціонами, який відтепер доступний за посиланням.

14:47 28.01.2022

СОЦІАЛЬНО-ВИХОВНА РОБОТА З ЗАСУДЖЕНИМИ ЗА УЧАСТІ ВОЛОНТЕРА ПРОБАЦІЇ

         Волонтером Полтавського районного сектору №5 філії ДУ «Центру пробації» у Полтавській області Ларисою Краєвською, яка за фахом є психологом, надається практична допомога працівникам органу пробації у роботі із засудженими особами. Саме за сприяння волонтера з засудженими проводяться індивідуально-виховні лекції, психологічні тестування та практичні консультації з нагальних питань засуджених.

09:57 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь