A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Оголошується конкурс

Оголошується конкурс

Виконавчий комітет Машівської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Машівської селищної територіальної громади.

08:10 23.12.2022

Введення насіння і садивного матеріалу в обіг

Введення насіння і садивного матеріалу в обіг

До уваги виробників та споживачів насіння і садивного матеріалу: введення в обіг насіння та садивного матеріалу без сертифікації насіння – порушення норм Закону України «Про насіння і садивний матеріал»

16:33 22.12.2022

Державні та обласні соціальні гарантії

Державні та обласні соціальні гарантії

Державні та обласні соціальні гарантії, які надаються членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.  За інформацією Департаменту соціального захисту населення Полтавської ОВА

14:27 22.12.2022

Виплата одноразової грошової допомоги з обласного бюджету

Виплата одноразової грошової допомоги з обласного бюджету

В рамках Комплексної програми соціального захисту населення Полтавської області та з метою додаткової соціальної підтримки осіб, які захищають незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України, безпеку населення та інтереси держави у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, за рахунок коштів обласного бюджету передбачено здійснення виплат.

14:17 22.12.2022

День святого Миколая

День святого Миколая

День святого Миколая зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від усієї душі вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панує мир і спокій. Нехай Святий Миколай вбереже вас та ваших близьких від всіх бід та незгод, подарує любов та справжню віру у дива...

13:26 19.12.2022

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні відзначається .  Аварія, що сталася в квітні 1986 року на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, стала однією з найбільших катастроф в історії людства.

11:08 14.12.2022

Опитування для мешканців Машівської територіальної громади

Опитування для мешканців Машівської територіальної громади

Робочою групою Машівської селищної територіальної громади розробляється проект  «Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади на період до 2027 року».   Просимо жителів нашої громади  взяти участь у анкетуванні, це допоможе визначити проблеми нашої громади та спланувати  розвиток різних сфер життєдіяльності населених пунктів територіальної громади.

09:26 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь