A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Національний форум громад

Національний форум громад

Останньої декади травня в Буковелі відбувся Національний форум «Виклики сьогодення та перспективи майбутнього». Даний захід відбувся в рамках співпраці ГО «Українська Агенція Інноваційного Розвитку», ГО «Центр освітніх реформ «Наші діти» та органів місцевого самоврядування. Від Машівської селищної територіальної громади на форум був запрошений перший заступник голови Сергій ОВЧАРЕНКО.

12:00 12.06.2023

Ми майбутнє твоє,  Машівщино!

Ми майбутнє твоє, Машівщино!

Свято обдарованих дітей громади «Ми майбутнє твоє, Машівщино!» вже давно є в нашому селищі доброю традицією. Цього року гостей з усіх куточків громади приймав ОЗЗСО Машівський ліцей.

14:07 06.06.2023

Розпочато поточний ремонт доріг громади

Розпочато поточний ремонт доріг громади

Під час війни ми чітко розуміємо пріоритети, але утримання доріг – потреба, яку не можна ігнорувати. Тому, Агенція місцевих доріг, в межах співфінансування, на ділянці дороги загального користування місцевого значення Базилівщина – Богданівка, зокрема у селі Миронівка Кошманівського старостинського округу, розпочала поточний ремонт дороги. Нині, підрядник проводить холодне фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття та влаштування вирівнюючого шару з гарячої асфальтобетонної суміші.

08:34 06.06.2023

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС категорій 1-2 !

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС категорій 1-2 !

Просимо скористатися правом на безоплатні послуги із зубопротезування , забезпечення ліками за пільговими рецептами лікарів та безоплатним санаторно-курортним лікуванням в санаторно-курортних закладах, розташованих на території Полтавської області .

14:49 05.06.2023

Безоплатна правова допомога ІНФОРМУЄ

Безоплатна правова допомога ІНФОРМУЄ

Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства.

14:32 05.06.2023

Заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Заходи до Міжнародного дня захисту дітей

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. На жаль, сьогодні він проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому, в цей день, дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

14:53 01.06.2023

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Машівської селищної ради відбулося свято «Лісова подорож».

15:47 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь