A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Потенціал Машівської громади у розвитку малого та середнього підприємництва

Потенціал Машівської громади у розвитку малого та середнього підприємництва

Машівська селищна територіальна громада є учасником грантового проєкту «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього підприємництва», який фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини.

11:06 21.06.2023

Тренінг

Тренінг

Полтавська обласна військова адміністрація та Агенція регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» запрошують ветеранів/-нок АТО/ООС/російсько-української війни взяти участь у тренінгу «Грантова підтримка ветеранів/-нок та членів їх сімей».

16:00 19.06.2023

Інформація про прийняття рішення про приватизацію

Інформація про прийняття рішення про приватизацію

Рішенням двадцять дев’ятої сесії Машівської селищної ради восьмого скликання № 20/29-VIII від 15.06.2023 року наданий дозвіл на відчуження об’єкта комунальної власності – громадського будинку Банно-прального комплексу, розташованого за адресою: вул. Центральна, 5-А, с.Кошманівка, Полтавський район, Полтавська область, загальною площею 307,0 кв.м, що належить до комунальної власності Машівської селищної територіальної громади, як об’єкта малої приватизації, шляхом продажу на аукціоні без умов.

13:15 16.06.2023

День медичного працівника

День медичного працівника

За доброю традицією, у третю неділю червня відзначається День медичного працівника. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, хто має відношення до порятунку людського життя.

11:36 16.06.2023

Засідання 29 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Засідання 29 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Сьогодні, 15 червня, під головуванням селищного голови Сергія СИДОРЕНКА, відбулося засідання 29 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання. На розгляд сесії було винесено 29 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій. Серед них: про стратегію розвитку Машівської селищної територіальної громади, про внесення змін до бюджету та Програм селищної ради на 2023 рік, про використання коштів бюджету Машівської селищної територіальної громади на 2023 рік та ряд інших питань.

12:40 15.06.2023

Облаштування водогонів продовжується!

Облаштування водогонів продовжується!

Для облаштування водогонів по Абрамівському та Дмитрівському старостатах, Машівським ЖКГ, за кошти місцевого бюджету, згідно програми «Питна вода», придбано пластикові труби та комплектуючі матеріали до них. Обладнання розраховане для прокладання водогону, загальною протяжністю 11,2 кілометри.

08:57 14.06.2023

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення звіту про стратегічну екологічну оцінку до  проєкту містобудівної документації «Генеральний план смт Машівка Полтавського району Полтавської області».

09:16 13.06.2023

Профілактика отруєнь пестицидами

Профілактика отруєнь пестицидами

       Сучасне сільське господарство неможливо уявити без використання пестицидів та агрохімікатів. Особливо широко в народному господарстві застосовуються хімічні засоби захисту рослин. Хімічний метод захисту рослин простий, доступний, надійний та ефективний для підвищення врожайності сільськогосподарських культур. Однак, при його невмілому застосуванні, можна завдати значної шкоди не тільки навколишньому середовищу, а й здоров’ю людини.

16:15 12.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь