A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Робоча поїздка Дмитра ЛУНІНА

Сьогодні, 6 липня 2023 року, із робочою поїдкою нашу громаду відвідали начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро ЛУНІН та начальник Полтавської районної військової адміністрації Дмитро РОМАНОВ. Метою даної поїздки було ознайомлення з роботою освітніх закладів, а також вивчення нагальних проблем, що існують в громаді.

14:13 06.07.2023

Покращення матеріально-технічного забезпечення сектору пробації Машівщини за сприяння громади

Розвиток пробації за різними напрямами потребує значних ресурсів, яких не завжди достатньо на сьогоднішній день у держави. І тут підтримку надають місцеві органи влади у виді субвенцій для реалізації цільових програм з розвитку територій та забезпечення безпеки громад.

15:32 04.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ВИЗНАННЯ СПАДЩИНИ ВІДУМЕРЛОЮ

У порядку, передбаченому законодавством України, Машівська селищна рада Полтавського району Полтавської області повідомляє, що до Машівського районного суду Полтавської області готуються документи та будуть подані заяви про визнання спадщини (в тому числі земельних ділянок) відумерлою, після смерті:

08:28 28.06.2023

БЕЗПЕКА НА ВОДІ

Правила поведінки на воді Відпочинок на воді (купання, катання на човнах) повинен бути тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби.

11:17 27.06.2023

Шановні мешканці громади!

Робочою групою Машівської селищної територіальної громади розробляється проект  «Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади на період до 2027 року».   Просимо жителів нашої громади  взяти участь у анкетуванні, це допоможе визначити проблеми нашої громади та спланувати  розвиток різних сфер життєдіяльності населених пунктів територіальної громади.

09:24 27.06.2023

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення звіту про стратегічну екологічну оцінку до  проєкту містобудівної документації «Генеральний план смт Машівка Полтавського району Полтавської області».

10:06 22.06.2023

Потенціал Машівської громади у розвитку малого та середнього підприємництва

Машівська селищна територіальна громада є учасником грантового проєкту «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього підприємництва», який фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини.

11:06 21.06.2023

Тренінг

Полтавська обласна військова адміністрація та Агенція регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» запрошують ветеранів/-нок АТО/ООС/російсько-української війни взяти участь у тренінгу «Грантова підтримка ветеранів/-нок та членів їх сімей».

16:00 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь