A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Податківці Полтавщини провели робочу зустріч формату «Питання-відповіді» за участю керівництва ПП Торгівельний центр «Київ»

Податківці Полтавщини провели робочу зустріч формату «Питання-відповіді» за участю керівництва ПП Торгівельний центр «Київ»

 Працівниками Головного управління ДПС у Полтавській області, з метою надання консультацій щодо новацій, передбачених Законом України від        30 червня 2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон №3219), в т.ч. щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій, фахівцями Головного управління ДПС у Полтавській області було проведено зустріч із платниками податків на території ПП «Торгівельний центр «Київ» за участю керівництва закладу.

13:11 03.10.2023

Злочинці залишають без світла сільських жителів

Злочинці залишають без світла сільських жителів

У час, коли триває збройна агресія російської федерації, яка всіма можливими засобами намагається знищити електроенергетичну галузь України в цілому та Полтавщини зокрема, на території нашої області активізувались злочинці, які викрадають електродріт, металеві конструкції з ліній електропередачі, розукомплектовують трансформаторні підстанції тощо.

11:46 03.10.2023

Громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку  Машівської селищної територіальної громади до 2027 року

Громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади до 2027 року

З 03.10.2023 по 12.10.2023 року, відповідно до розпорядження селищного голови від 02 жовтня 2023 № 97 «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки» проводиться громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку та Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки.

11:13 03.10.2023

Робоча зустріч із слухачами курсу підвищення підготовки «Бухгалтерія+1С»

Робоча зустріч із слухачами курсу підвищення підготовки «Бухгалтерія+1С»

         Фахівцями Головного управління ДПС у Полтавській області  з метою проведення роз’яснювальної роботи з фізичними особами – підприємцями платниками єдиного податку, щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій у зв’язку із прийняттям Закону України від  30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану» було організовано  зустріч формату «Питання-відповідь» із слухачами курсу підвищення підготовки за напрямом «Бухгалтерія+1С» Навчального центру «Інфотех».

09:08 02.10.2023

З  ДНЕМ  ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ  УКРАЇНИ!

З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

Шановні захисники та захисниці незалежної, незламної України! Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня Захисника України! Для українців це незвичайне свято. Це день тих, хто обороняє наші ночі й світанки, нашу цілісність, незалежність, нашу культуру, мову, традиції… День тих, хто без сумніву пішов боронити свою землю й не боїться за неї віддати своє життя. День сильних, незламних, сміливих, мужніх захисників та захисниць, які стоять на захисті України та її народу.

08:00 01.10.2023

Міжнародний день людей похилого віку,

Міжнародний день людей похилого віку,

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. В Україні цей день відзначається з 1997 року, відповідно до прийнятої постанови Кабміну. На території Машівської громади функціонує Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Машівської селищної ради» яка забезпечує надання соціальних послуг громадянам, в тім числі і особам похилого віку. Протягом січня-вересня 2023 року, в терцентрі, отримали послуги всього – 1396 громадян , з них особи похилого віку-1217 чоловік. Особи похилого віку мали змогу скористатися соціальними послугами, які надаються у трьох відділеннях- соціальної допомоги вдома, денного перебування та відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.

15:08 30.09.2023

Засідання 31 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Засідання 31 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання

Сьогодні, 27 вересня, під головуванням селищного голови Сергія СИДОРЕНКА, відбулося засідання 31 сесії Машівської селищної ради восьмого скликання. На розгляд сесії було винесено 49 питань, які були детально опрацьовані, попередньо, на засіданнях постійних комісій. Серед них: про внесення змін до фінансового плану КНП «Машівська лікарня» Машівської селищної ради на 2023 рік, про затвердження Звіту про виконання фінансового плану КНП «Машівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Машівської селищної ради за 2 квартал 2023 року, про затвердження переліку пільгових категорій дітей, для яких буде забезпечуватися безкоштовне харчування в закладах освіти громади, про встановлення батьківської плати за навчання та затвердження контингенту учнів на 2023-2024 навчальний рік та звільнення від батьківської плати в КУ «Машівська дитяча школа естетичного виховання» та ряд інших питань.

09:36 28.09.2023

Інформація про прийняття рішення про приватизацію

Інформація про прийняття рішення про приватизацію

Рішенням тридцять першої позачергової сесії Машівської селищної ради восьмого скликання № 20/31-VIII від 27.09.2023 року наданий дозвіл на відчуження об’єкта комунальної власності – виробничого будинку Нежитлової будівлі літера «А-1», розташованого за адресою: вул. Незалежності, 109-А, смт. Машівка, Полтавський район, Полтавська область, загальною площею 117,2 кв.м, що належить до комунальної власності Машівської селищної територіальної громади, як об’єкта малої приватизації, шляхом продажу на аукціоні без умов. 27.09.2023 р.

15:12 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь