A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини, оголошення Машівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Щодо скасування свого усиновлення

Щодо скасування свого усиновлення

 Діти з 14 років, які мають намір скасувати своє усиновлення, можуть звернутися по безоплатну правничу допомогу.  Якщо усиновлення суперечить інтересам дитини, не забезпечує її сімейного виховання, якщо між усиновлювачем і дитиною склалися стосунки, які роблять неможливими їхнє спільне проживання і виконання усиновлювачем своїх батьківських обов'язків, таке усиновлення можна скасувати рішенням суду.

13:49 19.10.2023

Новації податкового законодавства та застосування РРО/ПРРО чутівським підприємцям

Новації податкового законодавства та застосування РРО/ПРРО чутівським підприємцям

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області проводять виїзні консультації на Полтавщині. Заходи проводились на території Чутівського ринку, під час зустрічі з фізичними особами-підприємцями, податківці роз’яснювали зміни до Податкового кодексу України, зокрема щодо новацій, внесених       Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану».

09:34 19.10.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування» повідомляє про наміри отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для трьох об’єктів (свердловин).

11:34 17.10.2023

Продовжується проведення робіт по облаштуванню  внутрішньобудинкових проходів

Продовжується проведення робіт по облаштуванню внутрішньобудинкових проходів

У громаді продовжується проведення робіт по облаштуванню внутрішньобудинкових проходів та проїздів біля житлових будинків. Нині, роботи по влаштуванню нового асфальтьбетонного покриття виконані по вул.Молодіжній у Селещинському старостинському окрузі.

15:57 11.10.2023

До уваги мешканців Машівської територіальної громади!

До уваги мешканців Машівської територіальної громади!

Розробляється проєкт “Внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Селещинської сільської ради Машівського району Полтавської області”, розроблений на підставі рішення 27 позачергової сесії 8 скликання Машівської селищної ради №24/27 від 18 вкітня 2023 року “Про внесення змін до Генерального плану сіл Селещина, Тимченківка, Латишівка, Сухоносівка Селещинської сільської ради Машівського району Полтавської області”.

15:53 11.10.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

На виконання рішення виконавчого комітету Машівської селищної ради від 21.09.2023 року №91 розпочато роботу по розробленню Програми комплексного відновлення території Машівської селищної територіальної громади.

15:47 11.10.2023

Зустріч з головою ГО «ЦПД «Конфіденс» Грабовик А.В. та керівником проєкту «Зупинка: Я»

Зустріч з головою ГО «ЦПД «Конфіденс» Грабовик А.В. та керівником проєкту «Зупинка: Я»

      В комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Машівської селищної ради Полтавської області 04.10. 2023 р. відбулася зустріч з головою ГО «ЦПД «Конфіденс» Грабовик А.В. та керівником проєкту «Зупинка: Я» в Полтавській області Пилипенко Н.В.

15:13 11.10.2023

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади на період  до 2027 року

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Машівської селищної територіальної громади на період до 2027 року

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Стратегії розвитку Машівської сселищної територіальної громади до 2027 року

08:10 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь