A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Інвентаризація земельних ділянок.

Дата: 23.02.2022 16:39
Кількість переглядів: 232

Машівська селищна рада має намір проведести інвентаризацію земельних ділянок комунальної власності Машівської селищної Полтавського району, Полтавської області.
Конкурсна документація претендента на виготлення документації подається в запечатаному конверті (у конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з пропозицією) і складатися із: заяву про участь у конкурсі з відбору виконавців послуг з виконання робіт;


копії документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомити про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента – фізичної особи – підприємця);
згоди на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця);
копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);копія (ї) ліцензії(й), сертифікату;
Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.
Приймання заяв припиняється за три робочих днів до дати проведення конкурсу.
Конверти претендентів з конкурсною пропозицією розпечатуються на засіданні комісії.
У разі неповноти, невідповідності конкурсної пропозиції та наданих підтвердних документів вищезазначеним вимогам або несвоєчасності їх подання претендент до участі не допускається, про що його письмово повідомляє голова комісії із зазначенням підстав відмови.
Конкурсну документацію слід подавати до Машівської селищної ради за адресою: смт.Машівка, вул. Незалежності,113 до 01.03.2022   року в робочі дні з 8.00 до 17.00. Телефон для довідок: 9-10-65.
Конкурс відбудеться 04.03.2022року за адресою: Полтавська область, смт. Машівка, вул. Незалежності, 113, в приміщенні Машівської селищної ради, об 9 год.00 хв.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь