A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Головне управління ДСНС України у Полтавській області інформує

Дата: 22.02.2022 13:33
Кількість переглядів: 242

Головне управління ДСНС України у Полтавській області спільно з комунальною установою «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради та Асоціацією місцевої та добровільної пожежної охорони ініціює проведення Обласного навчально-практичного курсу «Школа рятівника» у період з 14 березня по 16 квітня 2022 року.

Програма Курсу адаптована для учнів старших класів, студентської молоді і пересічних мешканців Полтавщини, які бажають отримати необхідні знання з основ цивільної безпеки та відпрацювати практичні навички поведінки при виникненні небезпечних подій. Також учасники дізнаються про ази професії рятівника та, за бажанням, зможуть долучитися до руху добровільних вогнеборців у територіальних громадах Полтавщини.

Структура Курсу:

  1. 1-місячний навчальний онлайн модуль. Заняття у вівторок та четвер (17.00-19.00) на платформі ZOOM та індивідуальний перегляд навчальних відеороликів з підсумковим тестуванням в Google Classroom.

  2. 1-денне практичне заняття на базі підрозділів Головного управління ДСНС України у Полтавській області з дотриманням карантинних вимог для масових заходів.

За умов проходження повного курсу учасники отримають посвідчення встановленого зразка про проходження навчання за Програмою спеціальної підготовки працівників місцевої пожежної охорони та членів добровільної пожежної охорони.

Для реєстрації учасникам проєкту необхідно заповнити форму за посиланням:  https://cutt.ly/dOXhLAj.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь