A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оформити біометричні документи зручно та доступно!

Дата: 31.01.2022 07:27
Кількість переглядів: 267

Якщо запланували оформити ID-картку або паспорт громадянина України для виїзду за кордон - у підрозділах Міграційної служби Полтавщини радо чекають на вас.

Отже, для зручності рекомендуємо обрати для себе один із способів запису в електронну чергу.

 По-перше, записатися можна на зручну дату та час, навіть не виходячи з дому – через онлайн-сервіс «Електронна черга» на сайті Державної міграційної служби України за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html або за допомогою чат-бота ДМС у Viber/Telegram за посиланням https://dmsu.gov.ua/services.html

По-друге, безпосередньо в територіальному підрозділі міграційної служби: у поточну чергу "сьогодні на сьогодні" (талон видається без визначеного часу, але з ГАРАНТОВАНИМ прийомом У ДЕНЬ ЗВЕРНЕННЯ) або наперед із зазначенням обраного часу.

По-третє, для кожного способу запису (онлайн або в підрозділі) система бронює приблизно по 1/3 місць. Такий квотний розподіл враховує інтереси тих відвідувачів, які з різних причин не можуть скористатися е-сервісом або хочуть оформити документ у ДЕНЬ ЗВЕРНЕННЯ – місця є.

Якщо в територіальному підрозділі міграційної служби термінал для роботи з електронною чергою ще не встановлено, то попередній запис здійснюється через онлайн-сервіс на сайті Державної міграційної служби, а решта місць резервується для прийому відвідувачів у порядку «живої черги».

Виникли питання - звертайтеся на номер телефону «гарячої лінії» (0532)60-89-69 або у соціальній мережі Facebook УДМС у Полтавській області https://www.facebook.com/udmspl та вкотре просимо дотримуватися рекомендацій МОЗ при відвідуванні наших підрозділів.

Доступність, якість та комфорт для відвідувачів – пріоритет у роботі Міграційної служби Полтавщини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь