A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

СОЦІАЛЬНО-ВИХОВНА РОБОТА З ЗАСУДЖЕНИМИ ЗА УЧАСТІ ВОЛОНТЕРА ПРОБАЦІЇ

Дата: 28.01.2022 09:57
Кількість переглядів: 316

         Волонтером Полтавського районного сектору №5 філії ДУ «Центру пробації» у Полтавській області Ларисою Краєвською, яка за фахом є психологом, надається практична допомога працівникам органу пробації у роботі із засудженими особами. Саме за сприяння волонтера з засудженими проводяться індивідуально-виховні лекції, психологічні тестування та практичні консультації з нагальних питань засуджених.


         Так, на виконання індивідуального плану роботи із засудженим, що має багаторічну залежність від наркотичних речовин, волонтером проведено профілактичну роботу, спрямовану на подолання виявленої потреби. Під час лекції засудженому було роз’яснено ефективність зниження частоти вживання нелегальних наркотиків, рівня кримінальної активності та рівня смертності серед наркоманів (у тому числі і від передозувань).


          Наприкінці заходу, працівники районного сектору пробації подякували волонтеру за проведену роботу, адже завдяки Ларисі Краєвській, засуджені, що перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації вже отримали практичну допомогу, яка допомогла їм у вирішенні нагальних питань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь